Ontdek de schoonheid van gellak

22 maart 2021 0 Door Admin
Ontdek de schoonheid van gellak

We houden allemaal wel van een kleurtje op onze nagels. Of je nu je nagels net wat extra glans geeft met een naturel kleurtje of helemaal los gaat en je nagels ware kunstwerken zijn. Een grote irritatie als je je nagels net gelakt hebt, is dat er maar iets hoeft te gebeuren of je nagellak is beschadigd. Gellak biedt de uitkomst. Deze speciale lak gaat veel langer mee dan gewone nagellak. Dit komt door de speciale gel die is toegevoegd aan de lak. Ook deze lak is verkrijgbaar in ontelbaar veel kleuren.

Stap voor stap gellak aanbrengen

De basis is belangrijk. Voordat je de lak aanbrengt, maak je je nagels en je handen goed schoon. Je nagels ruw je met een vijl een beetje op zodat de lak beter hecht. Ook duw je je nagelriemen naar achteren. Op je nagels breng je een ultra primer aan, daarna volgt een basecoat in een dun laagje. Je laat je nagels een paar minuten drogen onder de UV-lamp. Vervolgens breng je de gellak aan in jouw favoriete kleur. Ook daarna laat je je nagels weer drogen onder de lamp. Je eindigt met de topcoat die je ook weer laat drogen. De plaklaag die achterblijft op je nagels verwijder je eenvoudig met een speciale lotion. Laat jouw nagels nu maar shinen!

Toe aan een ander kleurtje?

Wil je na een paar weken een ander kleurtje of is de lak aan vervanging toe? De resten verwijder je eenvoudig met speciaal daarvoor ontwikkelde gel. De gel doe je op een wrap en die wrap gaat om je nagel. Nadat de gel zijn werk ongeveer tien minuten heeft kunnen doen, verwijder je de lak heel simpel.

Thuis professionele lak aanbrengen was nog nooit zo makkelijk. Een tripje naar de nagelsalon is niet meer nodig of kies ervoor om deze lak mee te nemen op vakantie. Als de nagelsalon niet in de buurt is, doe je het gewoon zelf.