De leukste activiteiten voor een groep vriendinnen

31 december 2020 0 Door Admin
De leukste activiteiten voor een groep vriendinnen

Je hebt de ladies al lang niet gezien en wilt graag met iedereen op een dag afspreken. Maar wat kunnen jullie doen om een hele dag gezellig in te vullen? Gewoon bij iemand thuis afspreken is natuurlijk altijd leuk, maar het wordt er alleen maar leuker op als er ook activiteiten gepland staan, zoals een vriendinnen fotoshoot. Zo heb je veel minder afhakers. 

Wil je graag iets leuks doen met jouw groepje vriendinnen, maar heb je geen idee wat? Lees hieronder een aantal activiteiten die jij samen met jouw groep vriendinnen kunt doen. 

Vriendinnen Fotoshoot

Wil je jouw groep vriendinnen nooit meer vergeten en iets hebben om altijd op terug te kunnen kijken. Dat kan zijn voor een jubileum, voor een vrijgezellenfeest of zomaar, omdat het gewoon kan. Doe dan een vriendinnen fotoshoot. Een dag waar jij en jouw vriendinnen in de spotlights staan. Willen jullie als celebrities op de foto(met visagie erbij), maak er een verkleedfeest van, je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. 

Een vriendinnen fotoshoot is ideaal om te geven als cadeau of als spontane activiteit.

High Tea

Een high tea is perfect om te doen met een grote of kleine groep vriendinnen. Lekker bijkletsen in het genot van heerlijk warme thee en veel lekkere snacks. Hartig of zoet, er zit voor iedereen wat bij. Liever niet alleen aan de thee? Dan haal je er een aantal mimosa’s bij, het perfecte drankje, dat op elk moment kan, tenzij je achter het stuur moet. Ook leuk om zelf te organiseren en iedereen wat lekkers mee te laten nemen. 

Vriendinnen Diner

Een diner samen met je vriendinnen. Nodig een groepje uit en laat iedereen zich bezighouden met een gerecht. Een tien gangen menu of een normaal drie gangen menu met een groot assortiment toetjes, drankjes, etc. Kortom een diner samen met de dames is perfect voor als jullie geen zin hebben om ver te reizen en alle tijd willen hebben om na te kletsen. 

Dus organiseer een leuke activiteit, zo heb je een onvergetelijke dag met al je vriendinnen.