Bedrukte mondkapjes en handgel als cadeau

12 november 2020 0 Door Admin
Bedrukte mondkapjes en handgel als cadeau

Op zoek naar een cadeau anno 2020 die passend is omtrent het Corona virus? Geef dan mondkapjes en handgel cadeau. Maak het echter wel leuk en origineel door het te bedrukken. In deze blog leggen we je graag uit hoe de bedrukkingen van mondkapjes en handgel in zijn werk gaat. Daarnaast vertellen we je ook graag waarom handgel en mondkapjes ideaal is om te geven als relatiegeschenk.

Hoe werkt het bedrukken?

Het is allereerst goed om te weten dat er verschillende soorten mondkapjes zijn. Een wit medisch mondkapje voor eenmalig gebruik is niet alleen te bedrukken maar ook nog eens onlogisch. De kosten van de bedrukking is duurder dan het mondkapje zelf en is voor de tijd dat je het mondkapje draagt niet eens de moeite waard. Bedrukken van mondkapjes is dus alleen mogelijk bij wasbare mondkapjes die je kunt hergebruiken. Kies dus een herbruikbaar mondkapje uit een geef je wensen door op de desbetreffende website. De aanbieder gaat nu gemakkelijk jou wensen bedrukken en zie daar: een bedrukt mondkapje! Leuk voor jezelf maar ook om cadeau te geven.

Perfect relatiegeschenk

Relatiegeschenken bedrukken gebeurd de laatste tijd steeds meer door bedrijven, verenigingen of andere instanties. Hetzelfde geldt voor mondkapjes en handgel. Door deze producten te bedrukken toon je medeleven en komt er bij veelvuldig gebruik je eigen bedrijfslogo telkens in aanraking met de mensen die het gebruik. Een goede marketingactiviteit waarnaast je ook nog eens bedraagt aan een betere bestrijding van pandemieën zoals Corona. Mensen die gebruik van je mondkapjes en handgel maken associëren je bedrijf aan een voorloper op het gebied van bestrijding. Of wat dacht je van het straatbeeld vol met witte medische mondkapjes? Het mondkapje met jou bedrijfslogo zal met een beetje felle kleuren opvallen. Marketing die zich vanzelf verspreid. Schroom dus niet om relatiegeschenken aan te schaffen met handgel en mondkapjes.