Waarom geurchips geven als cadeau?

18 augustus 2020 Uit Door Admin
Waarom geurchips geven als cadeau?

Voor een hoop mensen blijft het lastig om een geschikt verjaardagscadeau te vinden. Elk jaar moet je weer lang nadenken over wat je eventueel gaat geven, maar een cadeau wat altijd leuk is en waar je iedereen gelukkig mee maakt, is een cadeau in de vorm van een lekkere geur.

Of je dit nou doet door middel van een luchtje of een geurkaars, of tegenwoordig natuurlijk in de vorm van geurchips. In deze tekst gaan we kijken waarom het geven van geurchips als cadeau zo’n goed idee is.

Wat zijn geurchips?

Geurchips zijn kleine chips in verschillende vormen waar een geur in verwerkt zit. Vaak zijn de chips gemaakt van een soort was waar een geurolie in verwerkt zit. Deze olie zit in de chip zelf dus op het moment dat deze gaat smelten, komt de olie vrij en daarmee dus ook de geur.

Olie met geuren zij vrij sterk en daarom is dus ook maar een beetje olie toegevoegd. Op het moment dat de was gaat smelten, komt deze geleidelijk vrij waardoor je voor een langere tijd een fijne geur in huis hebt hangen.

Je kunt de chips op verschillende manieren laten smelten, maar de meest makkelijke vorm is door middel van een geurbrander. Dat is een soort potje met een gat aan de onderkant en een schaaltje aan de bovenkant. In het gat zet je een waxinelichtje. De chip leg je bovenin in het schaaltje en naarmate de schaal warmer wordt van het waxinelichtje, begint de was dus te smelten en komt de geurolie vrij.

Geurchips geven als cadeau

Iedereen wordt natuurlijk blij van een lekkere geur in huis en de chips zijn de makkelijkste manier om dit voor elkaar te krijgen. Je kunt uiteraard kiezen voor een geurkaars, maar dan heb je maar een geur. Bij geurchips kun je een leuke set bij elkaar maken met allerlei verschillende geuren.

De chips zijn namelijk verkrijgbaar in een hele hoop verschillende geurtjes. Denk aan warmere geuren als vanille en kaneel, maar ook aan frissere geuren die meer weg hebben van bloemen. Er is dus altijd wel een geurtje voor iedereen geschikt.

Ook kunnen de chips er voor zorgen dat iemand gelukkiger wordt. Bepaalde geuren kunnen een hoop leuke dingen bij iemand omhoog halen en de geurchips kunnen daar natuurlijk prima bij helpen.

Tot slot

Mocht je dus op zoek zijn naar een leuk cadeau, maar er niet helemaal uit komen, kijk dan eens voor cadeausets met geurchips. Dat is een ontzettend leuk cadeau om te geven omdat iedereen blij wordt van een lekker geurtje, maar ook omdat je een hoop kleinere cadeautjes kan geven in de vorm van verschillende chips. Leuk en gemakkelijk ook nog.

Bron: Deurenweb