De beste cadeautjes voor de kerst in 2021

11 oktober 2021 0 Door Admin
De beste cadeautjes voor de kerst in 2021

De pepernoot zakken liggen al in de schappen van verschillende supermarkten, drogisterijen en andere winkels en zodra je dit ziet, dan weet je wat dat betekent. We komen steeds dichterbij de decembermaand, oftewel het leukste, gezelligste en meest feestelijke maand van het gehele jaar! In deze maand valt er veel te vieren, zoals Sinterklaas, Thanksgiving en (niet te vergeten) Kerst. Het zal een drukke periode worden, waar je veel moet voorbereiden, ondere andere wat je gaat geven aan jouw vrienden en familie. Heb je geen idee wat jij aan jouw geliefden moet schenken dit jaar? Geen zorgen: wij hebben de beste cadeautjes voor kerst voor jou op een rijtje gezet. Scheelt jou een hoop tijd, moeite en gedoe.

Cadeau tip 1: kerstpakketten

Kerstpakketten zijn easy, doelgericht en pakken altijd goed uit. Kerstpakketten bestaan immers uit meerdere soorten cadeautjes (die wel onder hetzelfde thema vallen) en wie wilt er nou niet meerdere cadeaus in een keer ontvangen? De top kerstpakketten van dit jaar zijn ongeveer hetzelfde als de jaren ervoor: vaak vallen de alcoholische en de BBQ-gerelateerde kerstpakketten altijd in de smaak.

 

Een kerstpakket kan je gemakkelijk kopen in verschillende winkels bij jou in de buurt of je kan een pre-made online al bestellen. Het is natuurlijk ook leuk om een gehele kerstpakket helemaal zelf in elkaar te zetten. De ideeën voor kerstpakketten lopen dus erg uiteen: denk vooral na over aan wie je het cadeau gaat geven en wat zij zelf het leukst vinden. Vraag rond aan mutuele vrienden of familie wat zij het liefst willen krijgen. Houden ze bijvoorbeeld van heel veel zoet eten? Een chocolade kerstpakket is dan helemaal tof om te geven!

Cadeau tip 2: een gepersonaliseerde cadeaubon

Wil je de lokale horeca supporten na de sombere corona periode en houdt de cadeau-ontvanger van lekker, lokaal ete? Support jouw lokale cafes, restaurants, lunchrooms  en ander eetplekjes door een gepersonaliseerde cadeaubon aan jouw vriend of familielid te geven.

 

Er zijn cadeaubonnen die specifiek gericht zijn op het spenderen van eten in verschillende restaurants bij jou in de buurt. Zoek online wat de mogelijkheden zijn en maak zelf een mooie cadeaubon in elkaar, met een prijs die jij bepaalt. Misschien neemt de cadeau ontvanger jou wel mee naar een leuk plekje. Heerlijk eten en mooie herinneringen zijn zeker gegarandeerd!

Cadeau tip 3: een cadeau van de natuur

Een plant cadeau geven is simpel, het is een mooie vorm van decoratie en het is ook nog eens fijn voor de ontvanger om een stukje groen te krijgen. Er zijn verschillende opties voor een cadeau uit de natuur: denk bijvoorbeeld aan een kerststukje die je zelf kunt maken en kan geven aan je vrienden of familie. Dit kunnen zij mooi op de eettafel of in de tuin neerzetten als versiering.

 

Of wat dacht je van een cadeau dat perfect is voor iemand met en zonder groene vingers: een uitgekiende ecosysteem! Dit soort planten hoef je namelijk nooit water te geven, omdat het zelf constant voldoende zuurstof, vocht en voedingsstoffen binnenkrijgt, waardoor het altijd mooi blijft doorgroeien. Bovendien zien ze er ook heel mooi uit en zijn ze perfect als decoratie op de TV meubelkast. Een mooi cadeau vanuit de natuur en jouw hart: perfecter kan het niet.