5 leuke ideeën voor een foto cadeau

20 juli 2020 Uit Door Admin
5 leuke ideeën voor een foto cadeau

Momenten en belevenissen worden vaak vastgelegd door het maken van foto’s. Een vakantie, dagje uit of een gezellig avondje met vrienden: het levert allemaal leuke foto’s op. Momenten en herinneringen herbeleven is natuurlijk hartstikke leuk.

Een foto cadeau zorgt ervoor dat herinneringen levend gehouden worden. Hieronder geven we 5 leuke ideeën om een foto cadeau te geven.

1. Fotoalbum

Een fotoalbum is misschien niet het meest creatieve cadeau met foto’s, maar is wel erg leuk om af en toe eens door te bladeren. Samen op vakantie geweest? En heb je veel leuke foto’s? Dan is een fotoalbum cadeau geven hartstikke leuk!

2. Tegeltje bedrukken

Je kent het wel: zo’n tegeltje met daarop een grappige spreuk of tekst. Echter kan je tegenwoordig ook zo’n tegeltje maken met een eigen foto erop. Dat is natuurlijk hartstikke leuk. Bekijk de mogelijkheden van een foto tegeltje op Tegeltje.nl

3. Telefoonhoesje

Bijna iedereen draagt tegenwoordig de hele dag hun mobiele telefoon mee. Een leuk hoesje met daarop een foto is natuurlijk erg leuk. Zo wordt je elke keer bij het pakken van je mobiel herinnert aan een bepaald moment.

4. Fotomuur

Heb je veel leuke en mooie foto’s gemaakt tijdens een dagje weg of een vakantie? Dan is het erg leuk om een complete fotomuur cadeau te geven. Laat alle foto’s afdrukken in de gewenste formaten. Doe vervolgens de foto’s in lijstjes en creëer een mooie collage op de muur. Erg leuk voor aan de muur op de slaapkamer of op de toilet.

5. Hout

Een mooie foto op hout laten bedrukken staat prachtig in vrijwel elk interieur. Tegenwoordig kan je gemakkelijk online een foto uploaden en laten bedrukken op hout, vervolgens ontvang je het eindresultaat per post. Een foto op hout is een echte eyecatcher voor in je interieur.